Steve Jackson Games - Site Navigation
Home General Info Follow Us Search Illuminator Store Forums What's New Other Games Ogre GURPS Munchkin Our Games: Home

Go Back   Steve Jackson Games Forums > Board and Card Games > Ogre and G.E.V. > Ogre Video Game

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-21-2017, 11:34 AM   #11
GuyMacon
 
GuyMacon's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Default Re: Update Version 1.3.0.0

I just emailed log files for two freezes; one at startup, one at start of turn five.

It also appears to corrupt the save files.

At least it hung while the AI was kicking my ***. It would have been annoying if I was winning. :)
GuyMacon is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2017, 11:38 AM   #12
GuyMacon
 
GuyMacon's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Default Re: Update Version 1.3.0.0: Now I cannot play the game.

Quote:
Originally Posted by GuyMacon View Post
If I restart the game and play the first tutorial level, it goes back to starting normally on the Nightfall levels. Just restarting doesn't clear the problem.
Quote:
Originally Posted by Ursus View Post
Confirm this works for me also.
We sure are getting a lot of practice overrunning that Superheavy tank, aren't we? :(
GuyMacon is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 09:04 AM   #13
AurochJake
Moderator
 
AurochJake's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Bristol, UK
Default Re: Update Version 1.3.0.0

There was a hotfix pushed yesterday which addressed the 'Stuck on Enemy Deployment' issue - apologies for the hindrance caused. We'll do our best to make sure issues like this don't slip through the net when updating the game again.

Thanks everyone for reporting it.
AurochJake is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 11:06 AM   #14
selenite
 
Join Date: Jan 2005
Location: Fort Worth, TX
Default Re: Update Version 1.3.0.0

Yep, I'd had that bug and it is now fixed.
selenite is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 11:29 AM   #15
AurochJake
Moderator
 
AurochJake's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Bristol, UK
Default Re: Update Version 1.3.0.0

Quote:
Originally Posted by selenite View Post
Yep, I'd had that bug and it is now fixed.
Thanks for confirming :)
AurochJake is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Fnords are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.