Steve Jackson Games - Site Navigation
Home General Info Follow Us Search Illuminator Store Forums What's New Other Games Ogre GURPS Munchkin Our Games: Home

Go Back   Steve Jackson Games Forums > The Network > GURPS Character Assistant

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2017, 02:08 PM   #1
flyingwombat
 
flyingwombat's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Alameda, CA
Default adding Hyperdense blade

I can't add Hyperdense Blade to the Federation Marine combat knife. what do I need to do to fix that.
__________________
Fraser: "Could you elucidate, sir?"
Welsh: "No, no. Not since the late sixties."
Ray: "That's Canadian for explain." --- from "due South" episode Seeing Is Believing
flyingwombat is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2017, 03:20 PM   #2
flyingwombat
 
flyingwombat's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Alameda, CA
Default Re: adding Hyperdense blade

I figured it out. The original authors of GURPS Prime Directive data file did not add to
Code:
mods(Equipment)
Melee Quality and Sword Quality. so it should look like this:
Code:
mods(Equipment, Melee Quality, Sword Class Quality)
Over the years I have found errors in this file. I am not knocking the original authors. For one thing, I didn't know until today that a knife should have a minst of 5. It's not readily apparent. I don't think they knew either. If I had been the original author, I would have screwed it up.

I am pretty sure Armin and Eric and Phoenix Author Tom Edwards are too busy to come up with a course. It would be useful!
__________________
Fraser: "Could you elucidate, sir?"
Welsh: "No, no. Not since the late sixties."
Ray: "That's Canadian for explain." --- from "due South" episode Seeing Is Believing

Last edited by flyingwombat; 04-30-2017 at 11:21 AM. Reason: spelling
flyingwombat is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2017, 07:29 PM   #3
rkbrown419
 
rkbrown419's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orem, Utah, USA
Default Re: adding Hyperdense blade

I beleive this was one of mine, so I apologize. It was one of the first files I created. It was quite a learning experience. Frankly I'm still learning.
rkbrown419 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2017, 11:23 AM   #4
flyingwombat
 
flyingwombat's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Alameda, CA
Default Re: adding Hyperdense blade

Quote:
Originally Posted by rkbrown419 View Post
I believe this was one of mine, so I apologize. It was one of the first files I created. It was quite a learning experience. Frankly I'm still learning.
So am I. I came up with a way create equipment templates. Gear lists for characters. Great for Monster Hunters, Commandos, and Star Fleet personnel. Saves time.
__________________
Fraser: "Could you elucidate, sir?"
Welsh: "No, no. Not since the late sixties."
Ray: "That's Canadian for explain." --- from "due South" episode Seeing Is Believing
flyingwombat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Fnords are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.